Behandelingen

Pedicure-behandeling bestaat uit (max.30 min.):

Voeten desinfecteren, nagels knippen en polijsten, eelt verwijderen, eventuele likdoorns/ingroeiende nagels behandelen, mechanisch afwerken .Verzorgen van de nagelomgeving, voeten desinfecteren, en afsluiten met een verzorgende crème, of massageolie inclusief korte voetmassage

 

Kalknagel/schimmelbehandeling:

Heb jij één of meerder kalknagels en heb je alle middeltjes uit al geprobeerd? Neem dan eens contact met me op. Bij twijfel kunnen we eerst gaan testen of het überhaupt een schimmel is. Daarna kunnen we starten met de behandeling, waarbij je nagels (tegen meerprijs) gereconstrueerd kunnen worden, en we kunnen ze verfraaien met een mooie gellac. Ik werk met HFL Labatories, een specialist op het gebied van goede voetverzorging én antischimmel. Deze spray kun je blijven gebruiken bij eerder genoemde nagelreconstructie én gellac doordat het wordt opgenomen door de huid.

Seizoensbehandeling: 
Met een goede cosmetische voetverzorging wordt de bloedcirculatie gestimuleerd, de huid gereinigd, wordt de huid gehydrateerd en zorgt voor een algehele ontspanning. Het gaat dus veel verder dan ‘alleen maar’ verfraaiing en verwennerij. Het verbeterd namelijk de conditie van de huid en stimuleert de bloedsomloop en helpt afvalstoffen af te voeren. Daarbij werkt het ontspannend en is stress-verlagend.
 ‘S zomers zien we onze voeten dagelijks in de slippers of sandalen, in de winter stoppen we ze weg en ‘vergeten’ we de voeten, terwijl ze ook júist dan een goede verzorging nodig hebben.

Deze behandeling werkt niet alleen zeer ontspannend, maar is ook zeer geschikt voor mensen die snel last hebben van koude voeten. Evenals voor mensen met reuma, daar de behandeling een verwarmend effect heeft op de spieren.

De behandeling bestaat uit:

Een volledige pedicure-behandeling met een kopje kruidenthee onder het genot van rustgevende klanken. De voeten worden gescrubd om zo alle dode huidcellen te verwijderen en hierna volgt het verwarmende voetmasker, dit geurend en intens huidverzorgende masker op basis van witte klei met o.a. kaneel, den en gember.

Dit voetmasker heeft een verwarmende werking op de huid, stimuleert de bloedsomloop, is antiseptisch en weerstandsverhogend. Deze pakking moet ongeveer 10 minuten inwerken en zal worden verwijderd met een lekker warme handdoek.
Afsluitend volgt uiteraard de voetmassage met een verzorgende crème.
 Voor deze behandeling betaald u € 40,50  (ong. 60 minuten)
Relax – behandeling:
Ook voor de Relax- behandeling ben je op het goede adres, laat je verwennen in het nieuwe voetenbad met speciaal op jou afgestemde etherische olie
onder het genot van een kopje kruidenthee en rustgevende klanken.
Een goede pedicurebehandeling compleet met scrub, hydraterende olie of verzorgende crème naar keuze, warme kompressen en een voetmassage.
Voor deze behandeling betaald u € 37,-
(ong. 50 minuten)
 

Voetreflex: is gebaseerd op de gedachte dat lichaam, geest en ziel met elkaar verbonden zijn, en één geheel vormen. Voetreflex is erop gericht om impulsen te geven aan reflexzones in de voet die in verbinding staan met organen, zenuwen, klieren en gewrichten.

Daardoor kan het betreffende orgaan zich herstellen of een zwak orgaan zich versterken. Mocht u twijfelen of het met uw  ‘aandoening ‘ wel mogelijk is vraag gerust naar de mogelijkheden. Aangezien er contra-indicaties zijn volgt vooraf altijd een intake. Een behandeling duurt ong. 45 min.

 

Deelbehandeling: bestaat uit het behandelen van 1 probleemgebied, max. 15 min.

1 behandellocatie bijvoorbeeld: een likdoorn óf eeltplek, ingroeiende nagel of kloof.Het mechanisch afwerken van het behandelde probleemgebied. 

* Heeft u meerdere likdoorns eeltplekken, kloven of ingroeiende nagels en wilt u alleen deze gebieden laten behandelen dan geldt de prijs voor een volledige behandeling.

 

Antistress Onderbeen en Voetmassage: 25 min

Hallu Valgus massage: 25 min.

De eerste behandeling betreft een intake en uitleg m.b.t. de oefeningen die u thuis kunt doen, neem uw meest gedragen schoenen mee.

Een heerlijke anti-stress massage met een massageolie afgestemd op jou, voor beide massages geldt onderstaande:

* Versnelling van het herstelproces
• Verbetering van de doorbloeding
• Verbetering van de stofwisseling
• Verbetering van de afvoer van afvalstoffen
• Verbetering van de toevoer van zuurstof en voedingstoffen

Heb je verder geen uitgebreide voetverzorging nodig, maar wil je wel mooie en verzorgde teennagels, dan hebben we nog de volgende mogelijkheid:

Nagels verzorgen & gellac, ook aan te vullen met een voetscrub en/of een pakking

 

 

Cadeaubonnen te koop vanaf € 10,00

Te besteden aan een behandeling of aan producten

*Cadeaubonnen zijn geldig tot een jaar na uitgifte 

De verzorgende lijn van Hfl labatories producten kan óók gebruikt worden door zwangeren, kinderen & diabetici. Voor meer informatie en brochures over deze producten kunt u bij mij terecht in de praktijkruimte. Een proefje ligt voor u klaar.

Leuk om cadeau te geven of te krijgen voet-verwen setjes in diverse prijsklasse’s al vanaf € 4.95

 Mocht u een product zoeken welke we niet in het assortiment hebben, dan kunt u altijd even informeren naar de mogelijkheden deze te bestellen.

Productlijn van HFL Labatories

 

 

De producten zijn te koop tijdens een behandeling of af te halen bij Lampers schoenen in Burgum. Alle HFL Labatories producten zijn € 14,95