Nieuws

!! NIEUWS!!

De vakantie zit er weer op,lekker opgeladen en zin om jullie voeten te verzorgen, of te verwennen. Uiteraard afhankelijk van welke behandeling je kiest. De standaard, of eens lekker de uitgebreide……
**Kijk bij behandelingen voor meer informatie
Let Op: Massages en healingen zijn alleen te reserveren op maandag(overdag) en dinsdagochtend, uiteraard in overleg op andere tijdstippen.
Alle pedicurebehandelingen op dinsdagmiddag/avond, woensdag, donderdag en vrijdag en incidenteel op zaterdag.
Tot binnenkort!
** Intüitieve behandeling:
Ik ga werken met een half uur intuïtieve behandeling, deze doe ik in mijn relaxte massageruimte, en zal dus kunnen bestaan uit voetreflex, voet-onderbeenmassage, rugmassage, energy healing of een combi.
** De Energy Healing sessie:
Wat is dat? De meesten weten dat ik hoogsensitief  ben, dat betekent in de praktijk dat ik steeds méér, en eerder ging voelen met een voetreflex behandeling, waar er blokkades zaten. Uiteraard wilde ik hier iets mee, want niets is er mooier dan te kunnen helpen.
Je blokkades in jouw lichaam worden opgeheven, en het geeft  de energie weer de ruimte om te stromen, zodat je weer beter in balans komt.
Met de energieën die ik aan jou doorgeef,stimuleren we het zelfherstellende vermogen van het lichaam en krijgt licht en liefde weer de ruimte.
Benieuwd? Maak een afspraak en ervaar het. Het is ook mogelijk om dit op afstand te doen.
** De ontspanningsmassage:
In deze hectische maatschappij waarin we van alles moeten en we de lat hoog hebben liggen, is het heerlijk om af en toe even te ontspannen. Daarom, én omdat ‘ de mens’ mijn interesse heeft, ben ik begonnen met ontspanningsmassage.
Er volgen meer leuke cursussen, waarmee jullie in eerste instantie tegen aantrekkelijk tarief kennis mee kunnen maken, dus hou de site in de gaten, en like mijn zakelijke Facebook pagina
* De Hallux Valgus massage:
u weet wel die vervelende dikke knobbel aan de zijkant van het middenvoetsbeentje van de grote teen. Hiervoor is een massage ontwikkelt die u helpt de stand te verminderen, en de pijn in de voet te reduceren.
Bij de eerste afspraak hebben we eerst een korte intake en krijgt u uitleg over de oefeningen die u thuis kunt doen. De attributen die u nodig heeft kunt u aanschaffen in de praktijk, wel zó praktisch.
De behandeling duurt 25 minuten.
Bij aankoop van een strippenkaart van 5 behandelingen, ontvangt u de attributen gratis
* De verdieping voetreflexologie mogen afsluiten met een certificaat,
Dit betekent dat ik mij nog beter kan invoelen in het behandelde gebied, en dit aan jou kan overbrengen. Tevens de holistische visie mogen leren van hetgeen jou
wrat-likdoorn-ingroeiende nagel of dikke plakkaten eelt nu eigenlijk kan betekenen.

Wist je ook dat je in de praktijk een heerlijke ontspannen  Antistress Onderbeen & Voetmassage kunt krijgen? Loop ontspannen én in balans de deur weer uit!

Het certificaat Voetreflexologie is behaald, een mooie intrigerende manier van behandelen. Inmiddels heb ik vele mensen mogen behandelen met héle goede resultaten.Voor vele klachten geschikt zoals o.a. artrose, spierkrampen, migraine, spijsverteringsklachten, depressiviteit, bronchitis zijn een greep als voorbeeld.

 Voetreflexologie, een vorm van Natuurgeneeswijze die prachtig aansluit bij de manier waarop ik uw voeten behandel,holistisch dwz. verder kijkend dan de voeten maar naar de gehele mens.

Het cerificaat Sportpedicure heb ik behaald.Dit betekent dat ik u nog beter van dienst kan zijn met sportgerelateerde voetproblemen maar ook kan helpen met  Medical Taping, en u ook van dienst zijn met sportmassages.

Eerst maar aan uw voeten werken en ondertussen nadenken over volgende toegevoegde opleiding of cursus. Heeft u een idee, ik hoor het graag!