Behandelingen

Pedicure-behandeling bestaat uit (max.30 min.)

Indien er méér tijd nodig is overleggen we dit samen, en geldt er een ander tarief:

Voeten desinfecteren, nagels knippen en polijsten, eelt verwijderen, eventuele likdoorns/ingroeiende nagels behandelen, mechanisch afwerken . Afsluiten met een verzorgende crème, of massageolie inclusief korte voetmassage

Kalknagel/schimmelbehandeling:

Heb jij één of meerder kalknagels en heb je alle middeltjes uit al geprobeerd? Neem dan eens contact met me op. Bij twijfel kunnen we eerst gaan testen of het überhaupt een schimmel is. Daarna starten we met de behandeling, waarbij je nagels  gereconstrueerd kunnen worden (tegen meerprijs) ,en we kunnen ze verfraaien met een mooie gellac. Ik werk met HFL Labatories, een specialist op het gebied van goede voetverzorging én antischimmel. Deze spray kun je blijven gebruiken bij eerder genoemde nagelreconstructie én gellac, doordat het wordt opgenomen door de huid.

Seizoenbehandeling: 
Met een goede cosmetische voetverzorging wordt de bloedcirculatie gestimuleerd, de huid gereinigd, gehydrateerd, en zorgt voor een algehele ontspanning. Het gaat dus veel verder dan ‘alleen maar’ verfraaiing en verwennerij. Het helpt afvalstoffen af te voeren, en werkt zeer ontspannend en stress-verlagend.
 ‘S zomers zien we onze voeten dagelijks in de slippers of sandalen, in de winter stoppen we ze weg en ‘vergeten’ we de voeten, terwijl ze ook juist dan een goede verzorging nodig hebben.

De behandeling bestaat uit:

Een volledige pedicure-behandeling met een kopje kruidenthee onder het genot van rustgevende klanken. De voeten worden gescrubd om zo alle dode huidcellen te verwijderen en hierna volgt een geurend en intens huidverzorgende masker op basis van witte klei. Deze pakking moet ongeveer 10 minuten inwerken en zal worden verwijderd met een warme handdoek.

Afsluitend volgt uiteraard de voetmassage met een verzorgende crème.
 (ong. 55 minuten)
Relax – behandeling:
Ook voor de Relax- behandeling ben je op het goede adres, laat je verwennen in het nieuwe voetbad met speciaal op jou afgestemde etherische olie, onder het genot van een kopje kruidenthee en rustgevende klanken.
Een goede pedicurebehandeling compleet met scrub, hydraterende olie of verzorgende crème naar keuze, warme kompressen en een voetmassage.
(ong. 50 minuten)
 

Voetreflex: is gebaseerd op de gedachte dat lichaam, geest en ziel met elkaar verbonden zijn, en één geheel vormen. Voetreflex is erop gericht om impulsen te geven aan reflexzones in de voet die in verbinding staan met organen, zenuwen, klieren en gewrichten.

Daardoor kan het betreffende orgaan zich herstellen of een zwak orgaan zich versterken. Mocht u twijfelen of het met uw  ‘aandoening ‘ wel mogelijk is vraag gerust naar de mogelijkheden. Aangezien er contra-indicaties zijn volgt vooraf altijd een intake.  (ong. 45 min.)

Lymfedrainage op basis van reflexologie:

Hierover volgt binnenkort meer informatie

Deelbehandeling: bestaat uit het behandelen van 1 klacht max. 15 min.

1 klacht, zoals: een likdoorn óf eeltplek, ingroeiende nagel of kloof. Het mechanisch afwerken van het behandelde probleemgebied. 

* Heeft u meerdere likdoorns eeltplekken, kloven of ingroeiende nagels en wilt u alleen deze gebieden laten behandelen dan geldt de prijs voor een volledige behandeling.

Massages:

Een heerlijke anti-stress massage met een massageolie op jou afgestemd eventueel aangevuld met etherische olie, voor de massages geldt onderstaande:

* Versnelling van het herstelproces
• Verbetering van de doorbloeding
• Verbetering van de stofwisseling
• Verbetering van de afvoer van afvalstoffen
• Verbetering van de toevoer van zuurstof en voedingstoffen

  • Ontspanningsmassage: keuze uit 30 of 60 min.
  • Anti-stress Onderbeen en Voetmassage: 25 min
  • Hallux Valgus massage: 25 min.

Bij de hallux valgus massage betreft de eerste behandeling een intake, en uitleg m.b.t. de oefeningen die u thuis kunt doen, incl. 4 gratis oefeningen per mail,  neem uw meest gedragen schoenen mee.

Heb je verder geen uitgebreide voetverzorging nodig, maar wil je wel mooie en verzorgde teennagels, dan hebben we nog de volgende mogelijkheid:

Nagels verzorgen & gellac, ook aan te vullen met een voetscrub en/of een pakking

Cadeaubonnen te koop vanaf € 10,00

Te besteden aan een behandeling of aan producten

*Cadeaubonnen zijn geldig tot een jaar na uitgifte 

De verzorgende lijn van Hfl labatories producten kan óók gebruikt worden door zwangeren, kinderen & diabetici. Voor meer informatie en brochures over deze producten kunt u bij mij terecht in de praktijkruimte. Een proefje ligt voor u klaar.

 Mocht u een product zoeken welke we niet in het assortiment hebben, dan kunt u altijd even informeren naar de mogelijkheden deze te bestellen.

Productlijn van HFL Labatories

De producten zijn te koop tijdens een behandeling of af te halen bij Lampers schoenen in Burgum.