Nieuws

Is er nieuws?
Jazeker, zoals jullie van mij gewend zijn zit ik niet stil qua innovatie.
Hierdoor ga ik een aantal nieuwe dingen toevoegen.
Inmiddels heb ik me kunnen specialiseren in het gebruik, en het verschil van magnesium uit eigen bodem. De magnesium komt rechtstreeks uit de Zechstein bron in Groningen. Je kunt ze bij mij kopen, of online via een speciale code,
omdat je bij mij klant bent krijg je korting in de Zechsal webshop. Gebruik hiervoor de code Voetzorgenzo10 bij je bestelling
Ten eerste: Ga ik in het voorjaar starten met de Cursus Voetconsulent/Voettrainer, om je nog beter te kunnen bijstaan met oefeningen, schoenkeuze etc.
Ten tweede: Start ik ook in het voorjaar met de cursus Cupping-massage, dit is een diepwerkende massage, vergelijkbaar met bindweefselmassage. Het maakt verklevingen los, voert afvalstoffen en vocht af, en brengt zuurstofrijk bloed naar stagnerende spieren en de huid. De behandeling heeft een geweldige, ontspannende en helende werking.
Ten derde: Het gemak van online betalen wordt uitgebreid. Als je een online reservering maakt kun je deze direct via Ideal afrekenen, hoe handig is dat?
Ervaar ook eens de voet-hand-hoofd massage na een drukke week, je zult zien dat je als herboren bent. Kijk rustig rond, ik realiseer me dat het aanbod ruim is, dat komt mede doordat ik van mijn werk hou en ook met aandacht & liefde behandel.
Heb je vragen, dan hoor ik het graag, en kijken we samen naar wat voor jou het beste is.
Zorg goed voor jezelf, zoals jij is er maar één!