Nieuws

Nieuws!

De online agenda werkt super, en eenvoudig, neem een kijkje
https://PraktijkVoetzorgenZo.boekingapp.nl
Met verzorgde voeten stappen we het nieuwe jaar in.
Anders dan u van mij gewend was, is de wachttijd tegenwoordig wat langer, gemiddeld 4 weken. Daarom adviseer ik u om tijdig de behandeling te plannen, en eventueel een paar afspraken door te plannen.
Hebben we nieuwtjes?
Jazeker, zoals jullie van mij gewend zijn zit ik niet stil in het persoonlijke & ontwikkelen van mijn praktijk.
Hierdoor ga ik een aantal nieuwe dingen toevoegen.
Inmiddels heb ik me al kunnen specialiseren in het gebruik, en het verschil van magnesium uit eigen bodem. In de praktijk zijn deze zuivere producten van Zechsal te koop, of deze komen rechtstreeks uit de Zechstein bron in Groningen.
Mocht je geïnteresseerd zijn, dan heb ik de informatie voor je. Online kun je ze ook via een speciale code van mij bestellen, hetgeen ervoor zorgt dat je als vaste klant bij mij korting krijgt in de Zechsal webshop. Welkom in deze tijd dacht ik zo.
Ten eerste: Ga ik in het voorjaar starten met de Cursus Voetconsulent, om je nog beter te kunnen bijstaan met oefeningen, schoenkeuze etc.
Ten tweede: Ook start ik in het voorjaar met de cursus Cupping-massage, deze zorgt voor een betere doorbloeding, het stimuleert de afvoer van afvalstoffen, en zorgt voor een verbeterde zuurstof naar de zenuwen, en helpt bij verkleefd bindweefsel.
Ten derde: Het gemak van online betalen wordt uitgebreid. Als je een online reservering maakt kun je deze direct via Ideal afrekenen, hoe handig is dat?
Ervaar ook eens de voet-hand-hoofd massage na een drukke week, je zult zien dat je als herboren bent. Kijk rustig rond, ik realiseer me dat het aanbod ruim is, dat komt mede doordat ik van mijn werk hou en ook met aandacht & liefde behandel.
Heb je vragen, dan hoor ik het graag, en kijken we samen naar wat voor jou het beste is.
Zorg goed voor jezelf, zoals jij is er maar één!

Nieuwe behandelingen:
Ben jij ook zo toe aan een moment voor jezelf ?
Kijk dan naar de vernieuwde mogelijkheden.
Diverse losse modules zijn  bij te boeken bij je behandeling
Te denken valt aan een langere voetmassage, een voetenscrub met warme doeken i.c.m. je behandeling.
Ook een fijne voet & handmassage behoort tot de mogelijkheden.
Reserveer i.v.m. drukte tijdig je behandeling