over mij

Het ontstaan van Voetzorg & Zo
In het jaar 2010 gebeurden er in mijn leven een aantal dingen waardoor ik op een gegeven moment op een keerpunt in mijn carrière kwam. Veel mensen herkennen zo’n moment: blijf ik hetzelfde werk doen of kies ik voor iets totaal anders? Ik koos voor het laatste en besloot te gaan werken in een beroep dat alle aspecten omvatte waarmee ik graag wilde werken, als zelfstandige.

Na het behalen van mijn diploma heb ik vele andere opleidingen en cursussen gevolgd, zoals specialisaties voor sport pedicure, lichaamsmassages en lymfedrainage op basis van voetreflex.

Doordat mijn gevoeligheid tijdens voetreflexbehandelingen steeds sterker werd, kwam ik in aanraking met energy healing. Dit gaf me het gevoel van thuiskomen, om mensen op een energetische manier te mogen helpen. Na deze ervaring heb ik me gespecialiseerd als licht channeler. Momenteel volg ik ook de opleiding tot voetconsulent, zodat ik je kan helpen bij diverse voet gerelateerde klachten. We trainen immers ons hele lichaam, dus waarom zouden we onze voeten vergeten?

Waarvoor kun je bij mij terecht?
Bij Voetzorg & Zo kun je terecht voor een verscheidenheid aan voet gerelateerde behandelingen. Deze behandelingen kunnen worden uitgebreid met een voetmassage, voetreflex behandeling, gellak of energetische behandeling. Daarnaast zijn de genoemde behandelingen ook apart van elkaar te boeken. Denk ook eens aan een hand-, voet-, hoofd of ontspanningsmassage.

Bij de voetreflex behandeling werk ik intuïtief en voel ik jouw klachten aan. Tijdens de voetreflexmassage wordt jou zelf herstellend vermogen geactiveerd. Het kan ook voorkomen dat ik iets voel waardoor ik je adviseer om contact op te nemen met je huisarts of natuurgeneeskundige. 

Bij Voetzorg & Zo kun je ook licht channelen en healingen ontvangen, zowel in de praktijk als op afstand. We plannen deze behandelingen op een geschikt moment, zodat er alle ruimte en rust voor jou is.

Zorg goed voor jezelf, zoals jij is er maar één!

 

 

Wat biedt Voetzorg & Zo nog meer?
Bij Voetzorg & Zo kun je onder andere genieten van gellac. Daarnaast bied ik voet- en onderbeenmassages aan, die voor optimale ontspanning zorgen. Ook bied ik licht channelen en healingen aan. Bij licht channelen neem ik boodschappen waar door middel van mijn intuïtieve gaven, en deze geef ik zuiver aan jou door. Tijdens healingen hangt de mate van ''toelating'' af van de energie vanuit jou eigen geschiedenis en levensloop. Healing kan op fysiek, emotioneel of spiritueel niveau plaatsvinden en zorgt voor herstel van de balans. Het is zelfs mogelijk om een healing op afstand te ontvangen.

Zoals je ziet, is de naam Voetzorg & Zo veelomvattender dan alleen voetzorg, vandaar de “& Zo…”

verkleint-min